jueves, 22 de septiembre de 2011

Storyboard LilaMostra d'storyboards de la sèrie Lila, per a Cromosoma.
Muestra de storyboards de la serie Lila, para Cromosoma.
Storyboards from the series Lila, for Cromosoma.

5 comentarios:

j O r R d i v A L b U e N a dijo...

OStres que bons Mireia! Aqui à França te'ls menjaries amb patates a tots...

MIreia Serra dijo...

Gràcies Jordi! M'ho hauré de començar a plantejar seriosament algun dia... Aquí la cosa no millora gaire... Només em falta parlar francais :-)

Antonio Santamaria dijo...

Mireia!!! Aquests storys de Lila i els anteriors són "great!!!" que dirien els americans... a més, aquest estil que has desenvolupat amb els panells de Lila és molt semblant al que fan servir a les grans productores com Pixar, Dreamworks, etc. Molt expressiu, potser més cartoon que la imatge final però ple de gràcia i super super net. Destacant elements (no necesariament els primers terms) amb grissos de diferent tonalitat. La veritat és que són superxulos. Per la meva part (i merci pels comments sobre les Winx) dir-te que sí, que estem "embarcats" en la nova temporada de aquesta serie i bé, ja saps com són els timings i les exigències d'aquest estudi italià. Et deixo, una vegada més... felicitats :-)

Marcos Mateu dijo...

Molt macos aquets boards, i els dibuixos dels personages son encantadors!

Mireia Serra dijo...

Toni, moltes gràcies, m'agrada molt la teva anàlisi tan detallada... em serveix per veure la meva feina amb una mirada diferent... A veure si coincidim aviat, jeje!!

Marcos, què contenta que et passis per aquest bloc!!! Moltes gràcies pel comentari i per la visita :-)